COBERTES TÈXTILS, BEC


Amb l'empresa Indústries Bec SA, especialistes en protecció solar, arquitectura tèxtil i mobiliari urbà per a exteriors, vam desenvolupar una línea de cobertes tèxtils pensades per a la protecció solar, de pluja i neu. Amb una distància entre pòrtics fixe i una amplada de pòrtics variable, es poden cobrir superfícies des dels 200 m2 fins els 900 m2. 


Els pilars poden ser de fusta o metàl.lics, les encavallades, en ser corbes són de fusta, i cada model està dimensionat segons vàries hipòtesis de càlculs de vent i neu, per tal d'adaptar-se a tot tipus d'emplaçaments.
El primer  model que es va desenvolupar, anomenat ONA, és una coberta on la lona té dos curvatures. Imatges d'aquest primer model les podeu veure en aquesta entrada, en aquesta altra.
El segon model que es va desenvolupar, anomenat PLANA, és una evolució cap a la simplicitat del primer. Aquest segon té el mateix sistema de pilars i encavallades, però la coberta només té curvatura en un sentit, de manera que la seva construcció i muntatge encara és més ràpida. 
Altres imatges d'aquest segon model les podeu veure en aquesta altra entrada.