12 habitatges per a l'INCASOL: l'entrega dels pisos

L'original està en aquest enllaç:


Entrega dels pisos socials al centre de Begur

Dels 12 habitatges, n'ha quedat un de desert i els podran ocupar el mes vinent


Moment de l'entrega d'un dels pisos sortejats avui a Begur. Foto: A.V.
L'empresa pública Adigsa, empresa pública adscrita al departament d'Habitatge, ha sortejat avui els pisos amb protecció oficial de lloguer situats a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Begur . Al final, dels 12 pisos, n'ha quedat un de buit, ja que un dels anteriors inquilins de l'immoble, ha decidit una altra opció. La directora del Servei Territorial d'Adigsa a Girona, Cristina Andreu, va anunciar que els pisos els podran ocupar de cares a principi del mes vinent.
El sorteig dels pisos protegits es va fer ahir a primera hora de la tarda a las ala de plens de l'Ajuntament de Begur, on també hi era present l'alcalde, Joan Català. L'alcalde va manifestar la seva satisfacció de poder donar lloguer a tots els que s'han adequat a la demanda.
La superfície útil dels habitatges va dels 42 m² el més petit a 55 m² el més gran. El preu provisional del lloguer va dels 188,95 als 251,72 euros mensuals, segons les dimensions de l'habitatge.
Les instal·lacions de l'edifici compten amb una xarxa separativa d'aigües fecals i pluvials i plaques d'aprofitament de l'energia solar per produir aigua calenta sanitària. L'obra es basa en un projecte de l'arquitecte Susanna Cobos i l'obra ha estat adjudicada a l'empresa Construcciones Ramírez-Barba, SL i compta amb un pressupost d'1,03 milions d'euros.